Maksupäätteen vuokraus

Vuokraa alan edistyksellisimmät ja nopeimmat maksupäätteet!

Päiväksi, viikonlopuksi, viikoksi, kesä- tai talvikaudeksi

Kassamagneetti Oy on Suomen johtava maksupäätteiden toimittaja ja vuokraaja, meillä on vuokrauksesta useiden vuosien kokemus. Maksupäätteitä on toimitettu jo satoihin tapahtumiin, vuokraus on helppo ja vaivaton tapa toteuttaa onnistunut tilaisuus.

Maksupäätteet ovat uusia ja vuokrauskäyttöön tarkoitettuja. Päätteet ovat suomenkielisiä, helppokäyttöisiä, uusimpien emv-standardien mukaisia ja ne kaikki tukevat lähimaksukortteja! Saat varmennukset jopa kahdessa sekunnissa.

Meillä on ammattitaitoinen koulutus- ja tukihenkilöstö, neuvontaa sekä koulutusta on saatavissa myös puhelimella ja maksullinen tukipalvelu on käytettävissä vuoden jokaisena päivänä klo 9.00 – 23.00.

Avaamme tarvittaessa päätteisiin langattomat datayhteydet, jolloin päätteet eivät vaadi kiinteitä internet-yhteyksiä paikanpäällä.
Kaikki maksupäätteemme ohjelmoidaan asiakkaan tarpeiden mukaan käyttövalmiiksi, avaimet käteen -periaatteella.

verifone vx680

Tästä linkistä löydät ohjeet maksupäätettä varten tarvittavista tiedoista!

 

Tilaa maksupääte vuokralle!

Alla olevalla lomakkeella voitte tiedustella maksupäätteiden vuokrausmahdollisuutta ja hintoja haluamallenne ajankohdalle. Huomioikaa, että lomakkeella lähetetty kysely ei ole hyväksytty tilaus ennen Kassamagneetti Oy:n vahvistusta! Pyrimme vastaamaan teille viimeistään parissa arkityöpäivässä. Kiireisissä maksupäätetilauksissa pyydämme soittamaan Oulun toimipisteeseen (08) 311 4101.

Yrityksen nimi (pakollinen)

Yhteyshenkilön nimi (pakollinen):

Puhelinnumero:

Sähköposti (pakollinen)

Vuokrausajankohta:
-

Vuokralaitteiden määrä:

Käyttöpaikkakunta

Lisätiedot vuokrauksesta: