Integroitu vuokrapääte

Verifone Yomani  maksupäätteen integrointi

verifone yomani maksupääte

Yomani maksupääte voidaan integroida useisiin kassakoneisiin. Maksupäätteen integrointi tuo maksutapahtumaan nopeuden ja tarkkuuden. Veloitettava summa siirtyy maksupäätteelle nopeasti ja luotettavasti. Maksutapahtuma voidaan tehdä lähimaksukortilla, sirukortilla tai magneettijuovalla.

Yomani maksupäätteessä on suuri värinäyttö, joka opastaa asiakasta maksamisen jokaisessa vaiheessa. Selkeät numeronäppäimet ovat valaistuja ja suojattu  korkeilla reunoilla, joten maksutapahtuman tekeminen on helppoa ja turvallista.

Yomani maksupäätteestä löydät lisätietoja Verifone maksupäätesivulta.

Yomani maksupääte voidaan integroida näihin kassalaitteisiin:

Sharp UP-800 -sarjan kassakoneet
Sharp ER-A280 kassakone
Sharp ER-A421 kassakone
Sharp UP-3500 -sarjan kassakoneet

Softpos Silver Renew
Softpos Smart
Softpos Lite
Restolution Easy

Verifone VX680 Wlan maksupäätteen integrointi

verifone vx680

Verifone VX680 maksupääte voidaan integroida langattomasti Softpos kassakoneisiin. Langattomasti integroitu pääte tuo uuden ulottuvuuden myyntiin. Voit päättää pöytälaskuja asiakkaan luona, hakematta välilaskua kassakoneelta. Voit päättää myös pöytämyynnin käteismaksutapaan. VX680 maksupääte on langaton maksupääte, joka toimii akulla. Päätteessä on iso kosketusnäyttö, joka on selkeä ja helppolukuinen. Päätteessä on myös pikanäppäintoiminnot, joilla päästään päättäämään lasku jo suoraan, ilman pöydän etsintää valikoista.

Verifone VX680 maksupäätteestä löydät lisätietoja Verifone maksupäätesivulta. Huomioithan, että vain WLAN maksupääte voidaan integroida kassajärjestelmään.

Verifone maksupääte voidaan integroida näihin kassalaitteisiin:

Softpos Silver Renew
Softpos Smart
Softpos Lite

Integroitu maksupääte jälleenvuokrataan meiltä, joten omia VX tai Yomani maksupäätteitä ei valitettavasti voida integroida kassajärjestelmiin. Olethan yhteydessä meihin jos olet kiinnostunut integroidusta maksupäätteestä!