VUOKRA MAKSUPÄÄTE

Vuokraamme maksupäätteitä 24kk tai 36kk sopimuksilla, tai lyhytaikaisesti esim. festareille, tapahtumiin, kilpailuihin niin päiväksi, viikonlopuksi, viikoksi kuin esim. kesä- tai talvikaudeksi. Olemme toimittaneet maksupäätteitä vuosia ja tuhansia kappaleita satoihin eri tapahtumiin. Vuokrapääte on helppo ja edullinen vaihtoehto ostettavalle päätteelle!

Edut: Kaikki maksupäätteet tukevat lähimaksukortteja, ovat viimeisimpien siruvaatimusten mukaisia, toimivat langattomalla datayhteydellä, toimitetaan käyttövalmiina avaimet käteen, ovat suomenkielisiä ja helppokäyttöisiä, meillä on nopea huoltopalvelu jne..

Neuvontaa sekä koulutusta on saatavissa puhelimella arkisin toimistomme aukioloaikoina ja tarjoamme tukipalvelun (maksullinen) vuoden jokaisena päivänä 9.00 – 23.00.

Kysy tarjousta eri vuokrausvaihtoehdoista ja muista että vuokraamme myös kassakoneita!
Puh. (08) 311 4101 tai paate@kassamagneetti.fi.

TILAA MAKSUPÄÄTE TÄSTÄ LINKISTÄ!

Maksupäätevuokrien palvelupaketit, hinnat alv 0%.

36kk sopimus 24kk sopimus

Verifone Vx520
LAN- ja mobiilidatayhteys

artikkelikuva-vx520_2

32,80 € / kk

Verifone Vx520
LAN- ja mobiilidatayhteys

artikkelikuva-vx520_2

38,80 € / kk

Verifone Vx820
Erillinen lukija (vaatii Vx520)

artikkelikuva-vx820

8,00 € / kk

Verifone Vx820
Erillinen lukija (vaatii Vx520)

artikkelikuva-vx820

9,80 € / kk

Verifone Vx680
Kannettava, mobiilidatayhteys

artikkelikuva-vx680

39,80 € / kk

Verifone Vx680
Kannettava, mobiilidatayhteys

artikkelikuva-vx680

45,90 € / kk

Verifone Vx690
Kannettava, mobiilidatayhteys, WLAN, BLUETOOTH

Maksupaate Verifone Vx690

52,80 € / kk

Verifone Vx690
Kannettava, mobiilidatayhteys, WLAN, BLUETOOTH

Maksupaate Verifone Vx690

69,00 € / kk

Avausmaksu 55,00 € / pääte Avausmaksu 55,00 € / pääte

 

Muut kulut: Maksupäätteen langatonta mobiilidatayhteyttä varten avaamme tarvittaessa Elisan dataliittymän 4,90 € / pääte / kk. Liittymä toimii parhaiten kuuluvassa verkossa ja roaming tapahtuu Elisa, DNA ja Suomen Yhteisverkko.

 

TILAA MAKSUPÄÄTE TÄSTÄ LINKISTÄ!

 

PALVELUPAKETTIEN OMINAISUUDET


Ohjelmiston käyttöoikeus

Ohjelmistolisenssi ja siihen sisältyvä ylläpitopalvelu antaa asiakkaalle käyttöoikeuden sopimuksen nojalla toimitettuihin ohjelmistoihin ja laitteisiin sekä ohjelmistopäivitykset maksupäätteisiin. Verifone takaa, että ohjelmistot täyttävät kulloinkin maksukorttialalla voimassa olevat pakolliset tietoturvamääritykset ja standardit sekä kaikki voimassa olevat maksupäätteitä koskevat velvoittavat tietoturvamääräykset kiinteän sopimuskauden aikana. Palvelupakettien avausmaksu on 55 € / pääte. Verifonen asiakaspalvelu (maksullinen palvelunumero) on asiakkaan käytettävissä ma-pe 8.00 – 19.00 ja la 9.00 – 14.00.

Tapahtumien reititys

Tapahtumien reitityksessä korttimaksujen varmennuskyselyt ja maksutapahtumat maksupäätteeltä kulkevat tapahtumien vastaanottajille varmasti, turvallisesti ja nopeasti Verifonen palvelukeskuksen kautta. Palvelussa on turvallinen salattu yhteys pankkiverkkoon ja se on Finanssialan keskus-liiton määrittämien turvastandardien mukainen. Asiakas ei tarvitse omia PATU-avaimia eivätkä maksukortin tiedot tallennu maksupäätteeseen.

Lähimaksaminen

Lähimaksaminen aktivoidaan asiakkaan käyttöön maksupäätteen ohjelmoinnin yhteydessä.

Ohjelmointi ja asennus

Maksupäätteiden kasaus ja perusohjelmoinnit kuuluvat hintoihin. Mahdolliseen paikan päällä tapahtuvaan asennukseen liittyvät matka- ja majoituskulut, tarvikkeet ja työtunnit veloitetaan hinnastomme mukaisesti.

Käyttökoulutus

Maksupäätteiden käytönopastus Oulun konttorillamme sisältyy laitteen hintaan. Mahdolliset paikan päällä tapahtuvat koulutukset veloitetaan hinnastomme mukaisesti.

Toimitusehto

Vapaasti Kassamagneetti Oy / Isokatu 86, Oulu.  Kassamagneetti Oy:n Oulun toimiston ulkopuolelle toimitettaessa lisätään rahtikustannukset.

Huolto

Mikäli Kassamagneetin laitehuolto havaitsee, että maksupäätteen vika on aiheutunut esimerkiksi tapaturmasta, ulkopuolisesta henkilöstä, tulipalosta, ilmastoinnin, sähkön tai salaman aiheuttamista vioista tai häiriöistä, nestevauriosta tai muusta tällaisesta syystä taikka muuttuneista käyttöolosuhteista tai laitteen käyttämisestä muuten kuin asianmukaisella tavalla, laitteen huoltokustannukset ja / tai mahdollinen uusi laite veloitetaan asiakkaalta hinnastomme mukaisesti. Huolto ja vaihtolaitepalvelu eivät kata toimistomme ulkopuolella ja sen aukioloajan jälkeen tapahtuvia töitä, vaan ne veloitetaan hinnastomme mukaisesti.  Kassamagneetti ei vastaa ongelmista datayhteyksissä. Mahdollisten huoltojen seurauksena syntyneet rahti-, käyntikustannukset ja työajat eivät sisälly vuokrien hintoihin.

Muuta

Sopimuskauden jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana, mikäli tilaaja ei irtisano sitä kolme kalenterikuukautta ennen sopimuskauden päättymistä. Sen jälkeen sopimus on purettavissa kolmen kalenterikuukauden irtisanomisajalla.

Ota yhteyttä myyjäämme!

Alla olevalla lomakkeella voitte tiedustella maksupäätteiden, hintoja, saatavuutta ja lisätietoja niistä. Huomioikaa, että lomakkeella lähetetty kysely ei ole vielä vahvistettu tilaus! Pyrimme vastaamaan teille viimeistään parissa arkityöpäivässä. Kiireisissä maksupäätetilauksissa pyydämme soittamaan Oulun toimipisteeseen (08) 311 4101.

Nimi (pakollinen):

Sähköposti (pakollinen):

Yrityksen nimi:

Puhelin:

Tuotteiden nimi:

Määrä:

Lisätietoja, esim. toimitus- ja laskutusosoite: