Verifone maksupäätteet

Kassamagneetti Oy on Suomen johtavimpia ja suurimpia Verifone ja Yomani maksupäätteiden jälleenmyyjiä.

Palveluihimme kuuluvat maksupäätteiden myynti ja vuokraus pitkäaikaisilla sopimuksilla 24kk tai 36kk tai lyhytaikaisesti esim. festareille, tapahtumiin, kilpailuihin niin päiväksi, viikonlopuksi, viikoksi kuin esim. kesä- tai talvikaudeksi. Olemme toimittaneet maksupäätteitä vuosia ja tuhansia kappaleita satoihin eri tapahtumiin. Tyytyväinen asiakaskunta osoittaa tuotteiden ja palvelumme korkealaatuisuuden!

Täältä löydät esimerkkejä asiakkaistamme, joille olemme toimittaneet kassa- ja maksupääteratkaisuja.

Kaikki myymämme ja vuokraamamme maksupäätteet ovat viimeisimpien siruvaatimusten mukaisia ja ne tukevat lähimaksukortteja. Päätteet ovat suomenkielisiä ja helppokäyttöisiä. Meiltä löytyvät myös erittäin nopeasti varmentavat langattomat 3G-päätteet. Kaikki päätteet toimitetaan käyttövalmiina uusimmilla ohjelmilla, testattuna avaimet käteen periaatteella. Tarjoamme asiakkaillemme ilmaista neuvontaa ja teknistä tukea toimistomme aukioloaikoina ja meillä on myös huoltopäivystys numero (maksullinen), josta saa apua tarvittaessa joka päivä klo 9.00 – 23.00.
Yllä olevissa linkeissä on esiteltynä eri mallit ja kerromme mielellämme lisää päätteistä, niiden eri hankintatavoista sekä hinnoista ja autamme sinua valitsemaan oikeanlaisen päätteen käyttötarkoitukseen.

Lisätiedot: Puh. (08) 311 4101 tai paate@kassamagneetti.fi.

Print

 

Ota yhteyttä myyjäämme!

Alla olevalla lomakkeella voitte tiedustella tarvikkeiden saatavuutta ja lisätietoja niistä. Huomioikaa, että lomakkeella lähetetty kysely ei ole hyväksytty tilaus ennen Kassamagneetti Oy:n vahvistusta! Pyrimme vastaamaan teille viimeistään parissa arkityöpäivässä. Kiireisissä maksupäätetilauksissa pyydämme soittamaan Oulun toimipisteeseen (08) 311 4101.

Nimi (pakollinen):

Sähköposti (pakollinen):

Yrityksen nimi:

Puhelin:

Tuotteiden nimi:

Määrä:

Lisätietoja, esim. toimitus- ja laskutusosoite: