Magneetti-yhtiöt

kassamagneetti

KASSAMAGNEETTI OY

Kassamagneetti Oy on vuonna 1984 perustettu riippumaton, Suomen johtava ravitsemusalan kassakone- ja järjestelmätoimittaja. Tarjoamme ravitsemusalalle kattavia myynnin-,katteen, varaston- ja tiedonhallintajärjestelmiä ja niihin liittyviä koulutus- ja tukipalveluita sekä asiakashallintaratkaisuja. Lisäksi tuotteisiimme kuuluvat mm. Sharp ja Towa kassapäätteet, maksupääte-, sirukortti- ja mobiilimaksamisen ohjelmia, lippukirjoittimia sekä kassa- ja it- alan tarvikkeet. Kehitämme yhteistyössä alihankkijoidemme kanssa korkealaatuisia merkkituotteita sekä asiakaskohtaisia ratkaisuja hotelli- ja ravitsemussektorille sekä erikoiskaupalle. Pitkään rakennettu yhteistyöverkosto on yksi tärkeimmistä kilpailutekijöistä.

Yhtiön strategia perustuu kassapäätteiden ja it- teknologian yhdistämiseen. Tavoitteena on vahvistaa asemaamme olemalla edelläkävijä uuden teknologian kehittäjänä. Uusi teknologia tuottaa asiakkaillemme helppoutta, nopeutta ja parantaa asiakaspalvelua mm. selainpohjaiset johdonjärjestelmät, langattomuus, mobiilimaksaminen, sirukorttimaksaminen jne..

Kassamagneetti Oy on Suomen ravitsemusalan asiantuntija. Toimintaamme ohjaa asiakaslähtöisyys, jatkuva kehittyminen, rehellisyys, avoimuus, vastuuntuntoisuus, oikeudenmukaisuus ja asiakkaidemme kunnioittaminen. Yhtiömme toiminta perustuu suomalaisuuteen, korkeatasoiseen palveluun, asemaan yhtenä alan täsmällisimmistä yhtiöistä sekä kattavaan, yhteistyökumppaniemme kautta edelleen laajenevaan markkinaosuuteen. Ympäristöpolitiikassamme pyrimme jatkuvasti hyödyntämään ympäristötoiminalle asetettuja vaatimuksia ja olemme myös Pyryn jäsen. Luottoluokitukseltaan Kassamagneetti Oy kuluu korkeimpaan luottoluokitukseen AAA.

HUOLTOMAGNEETTI OY

Huoltomagneetti Oy on vuonna1988 perutettu kassakoneiden ja -päätteiden asentamiseen, huoltamiseen ja asiakasneuvontaan keskittynyt yritys, liikeideana on tarjota korkealaatuisia teknisiä palveluja asiakkaillemme.

Palvelutarjontamme vaihtelee täyden palvelun ylläpitosopimuksista pieniin yksittäisiin korjauksiin ja virka- aikana tapahtuvaan maksuttomaan puhelinneuvontaan. Vahvuutenamme on  joustavuus sekä asiakassektorimme tuntemus eri tasoilla. Ammattitaitoinen huoltomme on olennainen osa koko palveluketjuamme. Joka päivä teemme parhaamme piiruakaan tinkimättä. Internet pohjaisen Help Deskimme kautta ongelmat sekä kysymykset ja toivomukset tavoittavat organisaatiomme jokaisen tason. Huoltomagneetti Oy pitää laitteet ja ohjelmat toimintakuntoisina mahdollisimman pitkään huolellisilla ja ennakoivilla korjaus- ja huoltotoimenpiteillä. Näin pystytään pitämään laitteiston koko elinkaaren kustannukset alhaisina ja järjestelmät toimivina. Keskimääräinen käyttöikä huoltamillamme laitteilla on noin 8-10 vuotta.

Sharp- kassapäätteiden osalta huoltopäivystystoiminta on alkanut jo 1980 luvun alusta. Huoltopäivystyksemme on asiakkaidemme käytettävissä jokaisena vuoden päivänä klo 24.00 saakka. Kassapäätteiden huollosta vastaa 24 huoltopistettä ympäri Suomea. Huollon tarpeessa olevien koneiden huollon pyrimme aina tarvittaessa varmistamaan saman päivän aikana. Etähuolto yhteyksillä pystymme nykyisessä IT- ympäristössä useinmiten palvelemaan välittömästi, asiakkaan sijainnista välittämättä.

Luottoluokitukseltaan Huoltomagneetti Oy kuuluu korkeimpaan luottoluokitukseen AAA.

MAGNET INVEST OY

Magnet Invest Oy on perustettu 1989 kiinteän omaisuuden hoitoon, vuokraamiseen sekä lisäksi toimimaan Kassamagneetti Oy: n  rahoitusyhtiönä .Magnet Invest Oy luotottaa Kassamagneetti Oy:n asiakkaita eri pituisin Magnet Credit sopimuksin sekä pitkäaikaisemmilla Magnet Leasing sopimuksilla. Luottoluokitukseltaan Magnet Invest Oy kuuluu korkeimpaan luottoluokitukseen AAA.