Sharp kassakoneet

Tervetuloa tutustumaan Sharp kassakoneisiin!

Sharp on yksi maailman johtavista kassakoneiden- ja järjestelmäteknologian innovatiivisista kehittäjistä ja valmistajista sekä sähköteknisten komponenttien kehittäjä optoelektroniikan alueella että myös infrapuna- ja flashmuisti-elektroniikan alueilla.

Sharpin toimintaa ohjaava periaate on parantaa ihmisten elämänlaatua vilpittömyyden ja luovuuden nimissä hyödyntämällä uusinta huipputeknologiaa. Tuotteemme ovat sekä ainutlaatuisia että innovatiivisia, joita muut seuraavat perässä mottomme mukaisesti; “We make products that other want to imitate!” Luomme uusia elämäntyylejä uudelle vuosituhannelle.

Sharp Electronics (Europe) GmbH perustettiin vuonna 1968 Hampuriin, Saksaan, josta lähtien Sharp on jatkuvasti laajentanut liiketoimintaansa Euroopassa. Sharp on kasvattanut toimintaansa yhteensä 17 toimipaikkaan, jotka käsittävät yhden laboratorion, kolme tuotantolaitosta , 11 tytäryhtiötä ja yhden rahoitusyhtiön. Eurooppa on yksi Sharpin tärkeimmistä markkina-alueista.

Laaja tuotevalikoima  kattaa laajan valikoiman kassapäätteitä, kulutuselektroniikan (erityisesti LCD-televisiot ja audiojärjestelmät), kodinkoneet (esim. mikroaaltouunit), digitaaliset tietojärjestelmät (esim. kopiokoneet, monitoimilaitteet, tablettitietokoneet) sekä matkapuhelimet, aurinkokennot ja moduulit. Lisäksi digitaalisen teknologian ja sähkölaitteiden komponenttien kehittäminen (esim. optoelektroniikka, infrapuna- ja flashmuisti-elektroniikka) kuuluvat Sharpin ydinosaamiseen.

Sharpin tavoitteena on kehittyä edelleen ja laajentua Euroopan markkinoilla .