Koulutus

Kurssi ravitsemusalan ammattilaisille

Olemme rakentaneet kurssiohjelman, josta voit oman tarpeesi mukaan valita yhden tai useamman koulutuspäivän. Kurssin tarkoitus on perehdyttää sinut ohjelmistojen hyödyntämiseen kokonaisvaltaisesti. Saat kurssin aikana kattavan kuvan ravintolajärjestelmästäsi ja opit hyödyntämään sitä täysipainoisesti.

Hyödyt

Panostaminen omaan ja henkilöstön osaamiseen on investointi, josta yritys hyötyy monin tavoin.
Osaaminen tehostaa työtä ja tuo uutta innostusta ja motivaatiota omaan työhön. Opit miten ravintolajärjestelmän käyttäminen nopeutuu ja tehostuu. Opit hyödyntämään järjestelmiä parhaalla tavalla. Tavoite on parantaa ravintolan yritystoimintaa ja tulosta.
Toivotamme Sinut ja henkilöstösi lämpimästi tervetulleeksi.

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu Sinulle, joka työskentelet ravintola-alan järjestelmien parissa. Koulutus sopii niin esimiehille kuin tarjoilijoillekin.
Jos ravintolan tietoratkaisut kiinnostavat, tulet takuulla oikeaan paikkaan.

Restolution Peruskurssi

Kurssin tavoitteena on antaa kattava kuva Restolution ohjelmasta käyttäjille, jotka vastaavat päivittäisistä tehtävistä ravintolassa.

Restolution Jatkokurssi

Kurssin tavoitteena on perehdyttää raporttien hyödyntämiseen esimies- ja johtotehtävissä sekä saada lisähyötyä laajoista lisätoiminnallisuuksista.

Koulutuspaikka ja kustannukset

Helsingin koulutus järjestetään Kassamagneetin omassa koulutustilassa, jonka osoite on Linnanpajantie 1, Helsinki.
Kursseja järjestetään myös mm. Turussa, Tampereella ja Oulussa. Seuraavat kurssipäivät: Ilmoittautuminen sähköpostilla: magneetti@kassamagneetti.fi

Asiakaskohtaisia kursseja järjestämme jatkuvasti.
Lisäksi tarvittaessa järjestämme SoftPos kassakursseja, missä kurssin tavoitteena on antaa kattava kuva SoftPos kassaohjelmasta käyttäjille, jotka työskentelevät kassan parissa.