Kassajärjestelmät

Kassamagneetti Oy:n kassajärjestelmät ovat suomalaista laatutyötä

Kassamagneetti Oy on vuodesta 1984 toiminut kassa- ja maksamisjärjestelmien toimittajana. Yritys on erikoistunut ravitsemusalan liiketoimintaan ja järjestelmäratkaisuihin. Kassamagneetti Oy:n ratkaisut perustuvat kokonaistoimituksiin, jossa otetaan vastuu sekä laitteisto että sovellusratkaisusta koko järjestelmän elinkaaren ajan.

Kassamagneetti on toimittanut Microsoft Windows alustoille kassa- ja seurantaohjelmistoja vuodesta 1994. Kassajärjestelmien toimitukset SaaS pilvipalveluina alkoivat vuonna 2008 ja Kassamagneetti on Suomen Sharp-organisaation kanssa sitoutunut kehittämään ja toimittamaan kotimaassa tuotettuja SaaS-ratkaisuja, sekä valmisohjelmistoja vaativiin ratkaisuympäristöihin.

Kassamagneetin kassajärjestelmiin liitettäviä laitteita ja palveluita on useita. Palveluista esimerkiksi tukku- ja kirjanpitolinkit, Valvira ilmoitukset ja varastonseurantajärjestelmä. Tuotteina maksupäätteet eri toimijoilta, keittiökirjoittimet ja asiakasnäytöt.

Kassamagneetin toimipisteet, joissa kassajärjestelmiin voidaan tutustua demoympäristöstä, löydät Helsingistä, Oulusta ja Turusta. Lisäksi Kassamagneetti Oy:llä on useita yhteistyökumppaneita läpi Suomen.