Uudenlainen ravintolakokemus, SmartMenu

Nyt voit tuoda ravintolaasi jotain uutta, josta hyödyt taloudellisestikin.Tämän mahdollistaa Smartmenu, sähköinen ruokalista, jonka avulla palvelet asiakkaitasi mielenkiintoisella tavalla ja ohjaat samalla myyntiäsi. Sähköinen ruokalista on helppo päivittää itse, jolloin voit lisätä listalle erikoisuuksia reaaliaikaisesti jopa lounaan aikana. Smartmenun avulla henkilökunnan työn organisointi helpottuu ja samalla asiakaspalvelun laatu paranee.

Tutustu SmartMenuun ja sen ominaisuuksiin täältä.

Tabletti kassakone MagnetPos

MagnetPos on Android-tabletissa toimiva kevytkassaratkaisu ja se soveltuu loistavasti sinulle, jolla on tarve pienelle ja vähän tilaa vievälle kassalle. Kassassa on kaikki perusmyyntiominaisuudet ja myyntiraportointi. MagnetPos kassalla hoidat yrityksesi käteiskaupan helposti! Investointisi jää pieneksi, kun hankit kassan kätevällä kuukausihinnalla, joka sisältää vaihtolaitepalvelun!

Tutustu MagnetPos järjestelmään täältä

Restolution koulutuspäivät

Restolution koulutuksiin mahtuu vielä muutamat mukaan!

Laajensimme kurssipaikkakuntien listaa Helsingistä, Ouluun, Tampereelle ja Turkuun. Kaikkiin paikakuntiin on saatavilla peruskurssia ja jatkokurssia.
Lisätietoja kurssien sisällöstä löydät Koulutus sivultamme.

Ilmottautuminen kursseille tapahtuu kirjautumalla Restolution palveluun, etusivun tiedotteissa on linkki lomakkeeseen. Ilmoittautua voi myös sähköpostitse magneetti@kassamagneetti.fi osoitteeseen.

Kassamagneetti Fastfood & Cafe & Ravintola messuilla näkyvästi esillä!

Kassamagneetti on osallistunut HoReCa- alan messuille jo vuodesta 1985 alkaen.

Tervetuloa poikkeamaan osastollamme 3a16!

Meiltä löytyy ylivoimaisesti markkinoiden monipuolisin kokoelma erilaisia kassapääte- ja kassajärjestelmä ratkaisuja.
Sekä monipuolinen valikoima kassapisteiden tarvikkeita esim. kassa- ja maksupääterullat sekä apulaitteita esim. rahantunnistimet sekä laskurit.

(lisää…)

Tervetuloa Kassamagneetin uusituille internetsivuille!

Olemme Suomen johtava ravitsemusalan kassakone- ja järjestelmätoimittaja.

Tarjoamme ravitsemusalalle mm. kattavan myynnin-, varaston-, katteen seurantaan suunnitellun pilvipalveluna toimivan Restolution järjestelmän. Restolutioniin voidaan liittää edustamamme Softpos, Restolution Easy ja Sharp kassat.

Tutustu valikoimamme tuotteisiin alla olevien kuvakkeiden kautta!