Android ios                                RAVINTOLAJÄRJESTELMÄSI PILVIPALVELUNA 

 

resto1 resto2 resto3  resto4

LIIKKEELLÄ

Pysyt jatkuvasti  yhteydessä
tärkeään tiedonlähteeseen
puhelimesi tai kannettavan
tietokoneen avulla. Tarkistat
tietoja kesken tärkeiden neuvotteluiden internetin välityksellä. Näytät reaaliaikaisia selkeitä raportteja yhtiö-kumppaneillesi tai kirjanpitäjille paikasta riippumatta.

KEITTIÖSSÄ

Tartut hävikkiin hyvän varastoraportoinnin ansiosta sekä suunnittelet annoksesi tarkasti ostohintojen ja katteiden perusteella!
Vastaanotat viestejä ja viestität takaisin henkilökunnalle keittiönäyttöjen ja tulostimien avulla. Seuraat annoksiesi menekkiä sekä varastoa reaaliajassa.

TOIMISTOLLA 

Hallitset varastoasi tarkasti hyvän tuotehallinnan ansiosta. Pidät huolta eri toimittajien valikoimista ja hinnoista sekä vertailet kaikkilta toimittajilta tekemiä ostoksiasi.

Tulostat raportit kädenkäänteessä ja tiedät koko ajan miltä asiakaspaineesi sekä katteet näyttävät. Tuloksesi ovat välittömästi ajan tasalla ja teet tarvittavat viranomaisraportit ilman aikaavieviä laskutoimenpiteitä.

SALISSA 

Keskityt asiakaspalveluun, koska kassatyöskentely on tehty puolestasi helpoksi. Viestität keittiölle tilauksista ja pidät itsesi ajan tasalla asiakkaistasi hyvän pöytäkäsittelyn avulla. Liikut asiakkaiden parissa ja vastaanotat tilauksia kannettavalla käsipäätteelläsi.

Hoidat tilitykset ja muut  rutiinit ilman paperia ja kynää järjestelmän raporttien ja tilitystoimintojen avulla.


Liikkumisen ja tekemisen vapaus, tietojen saatavuus ja hallinnointi, missä ja milloin vaan...

 SINUN PILVIPALVELUSI

Tee töitä silloin kun sinulle sopii! – Aikaan ja paikkaan katsomatta.
Sijoita rahasi liiketoiminnan kehittämiseen ja hanki kattava ja edistyksellinen ravintolajärjeselmä pilvipalveluna. Näin suojaat samalla yrityksesi alkuvaiheen suurilta investoinneilta ja voit panostaa muihin tärkeisiin kohteisiin.

Restolutionin avulla varmistat itsellesi jatkuvasti ajan tasalla olevan tietojärjestelmän. Turvaat työntekijöidesi viihtyvyyden ja jaksamisen antamalla heille työkalut joilla voi nopeuttaa työtä ja kehittää toimintaa. Valvira- linkin kautta on helppo tehdä neljännesvuosi-ilmoitus ja tukkulinkit nopeuttavat kuormien käsittelyä ratkaisevasti.

Restolution kerää kaikki myyntitiedot keskitetysti. Voit tarkastella myynnin kehittymistä reaaliajassa päivittyvästä sähköisestä kontrollinauhasta tai analysoida tietoja Restolutionin selaimeesi tarjoamalla laajalla raportoinnilla. Restolution on käytettävissä miltä vain laitteelta jossa on internetselain!  

  •  Tuotevalikoiman hallinta
  •  Myynnin ja varaston hallinta ja raportointi  
  •  Reaaliaikainen seuranta ja kuittien selaus
  •  Asiakasseuranta sekä laskutusohjelma
  •  Työtuntien seuranta ja kellokortti
  •  Paljon, paljon muuta! 

 

 

 

 Resto-Screen  Resto-Screen2 Resto-Screen3   
 VALITSE KASSA TARPEESI MUKAAN
 810 3500  smart     

SHARP UP-800
Baarin tai ravintolan työhevonen

SHARP UP-3500
Kosketusnäytön nopeus sekä
perinteisen kassakoneen käyttömukavuus

SOFTPOS SMART
Uuden sukupolven kassaratkaisu
kaikista vaativimmille!

SOFTPOS IPAD
Vie kassan mukanasi sinne
missä asiakas on!